Retourneren

We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen hebt na ontvangst van je artikel om een retour aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor een retour, moet je artikel in dezelfde staat zijn als waarin je het ontvangen hebt: ongedragen of ongebruikt, met labels, en in de originele verpakking. 

Om een retour te starten, kun je contact met ons opnemen via info@desera.nl

Als je retour wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je je pakket moet verzenden. Artikelen die zonder voorafgaande retouraanvraag naar ons worden teruggestuurd, worden niet geaccepteerd.

Schade en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde items) en verzorgingsproducten die zijn gebruikt. Neem contact met ons op als je vragen of zorgen hebt over je specifieke artikel.

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren en, zodra de retour is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen
We laten je weten zodra we je retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als deze wordt goedgekeurd, wordt je automatisch terugbetaald via je oorspronkelijke betaalmethode binnen 10 werkdagen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling verwerkt en boekt. Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@desera.nl.